Budu muset chodit do Business Manageru i potom?
Ne. Po dokončení propojení pracujete jenom ve Snaprime. Do Mety se vracíte jen ve dvou situacích: když je potřeba doplnit nebo změnit platební kartu a když Meta požádá o ověření účtu. Obojí vás z aplikace navedeme odkazem přímo na správnou stránku.
← PředchozíKde vezmu odkaz na ochranu osobních údajů?
Další →Platím dvakrát? Jednou Snaprime a jednou Facebooku?
Nenašli jste, co jste hledali?
info@snaprime.com
